10 Mayıs 2023 Çarşamba

A101’de granit tava 250 TL’ye, çaydanlık 350 TL’ye, 89 parça çatal kaşık bıçak takımı 3 bin TL’ye düştü!

Yorumlar

Diğer Haberler

Kiralananın sahibi birden fazlaysa dikkat edilmesi gerekenler!
Eğer birden fazla ev sahibi varsa tahliye davasının tüm mülk sahipleri tarafından birlikte açılması gerekiyor. Ayrıca bunun dışında davadaki eksiklikler sonradan giderilebilirken, tahliye ihtarnamesi eksiklikler düzeltilemiyor.
Ev sahibi, ihtiyaç halinde kiracılı evi satarsa ne olur?
Kiracı ev sahibi arasında evin satılması durumunda olası tahliye durumunda ne yapılacağı merak ediliyor.
Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.
Lin Tekstil ve Sancak12 Tekstil’e verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı!
Sancak12 Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile Lin Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Enerji Hayvancılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi’ne daha önce verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı.
Delta Elektrik-Elektronik’in konkordato talebi kabul edildi!
Delta Elektrik-Elektronik İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini kabul edildi ve 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.