Temmuz ayı ile birlikte kira sözleşmelerini yenileyecek milyonlarca kiracı ve ev sahibi, Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıklayacağı enflasyon verilerini bekliyor. Söz konusu rakamlar yarın belli oluyor.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu’da inşa edeceği 444 konutluk yeni proje için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı "Binalarda Enerji Performansı Ulusal Hesaplama Yöntemine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ", inşaat sektöründe çevreci binaların artmasını sağlayacak.
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Genart Tekstil Mağazacılık Turizm ve İnşaat A.Ş. ile Bülent Gencer’in konkordato sürecinde verilen geçici mühletin 24 Haziran 2025’ten itibaren 2 ay süreyle uzatılmasına karar verdi.
Yorumlar