28 Ocak 2023 Cumartesi

Gram altının yerle bir olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen nutku tutuldu! Bu tarihlere aman dikkat

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden Gaziantep ve Şanlıurfa’da satılık arsalar!
Gaziantep ve Şanlıurfa’da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. İki şehirde yer alan arsaların satış ihalelerinin 23 Temmuz ve 31 Temmuz’da yapılacağı açıklandı.
Dubai Riviera 59’da yüzde 10 peşinatla konut fırsatı!
Azizi Developments tarafından Dubai’nin gözde bölgelerinden Mohammed Bin Rashid City’de inşa edilen Riviera 59 projesinden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 
Ankara Ekspres Kargo’ya 3 ay geçici konkordato mühleti!
Konkordato başvurusunda bulunan Ankara Ekspres Kargo Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortağı Ümit Budak hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Kira bedeli ev sahibine verilmezse ne olur? 
Kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerekir. Peki kira bedeli ev sahibine verilmezse ne olur? 
Gürsel Tekin'den kamu bankalarına tepki: Sadece imar beton lobilerine ve müteahhitlere kredi yağıyor!
CHP'de genel başkan yardımcısı, genel sekreter ve milletvekili olarak farklı kademelerde görev alan Gürsel Tekin sosyal medyadaki paylaşımında, kamu bankalarının vatandaşın yanında durmadığın söyleyerek eşletirdi.