15 Ağustos 2021 Pazar

Yeni emlak vergisi değerleri neler?

Yorumlar

Diğer Haberler

Kredili konut satışlarının 2026 mayıs sonrası hareketlenmesi bekleniyor!
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı paylaşımda kredili konut satışlarının 2026 Mayıs sonrası hareketleneceğini söyledi.
Prof. Dr. Osman Bektaş’tan Marmara açıklaması: Olası bir deprem 7’den küçük olmalıdır!
23 Nisan’da meydana gelen 6,2’lik deprem sonrası gözler uzmanlara çevrilirken, Prof. Dr. Osman Bektaş da yaptığı açıklamada olası bir depremin 7’den küçük olması gerektiğini söyledi.
Tebernüş Kireçci açıkladı! Yüksek enflasyon ve kriz ortamlarında ne olur?
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından, yüksek enflasyon ve kriz ortamlarında kimin karlı, kimlerin ise zararlı çıkacağını açıkladı.
'7.2 şiddetinden daha büyük deprem olacak' diyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Datça'yı işaret etti!
Akdeniz'de Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ikinci bir olası depremin şiddetinin 7.2'den büyük olacağını açıkladı.
 Emek Global Tekstil, Emek Kumaş ve Emekteks Dış Ticaret için iflas kararı!
Emek Global Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emek Kumaş Dış Ticaret İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi ile Emekteks Dış Ticaret Limited Şirketi hakkında açılan konkordato davasını reddedilerek, şirketlerin iflasına hükmedildi.