13 Ağustos 2021 Cuma

Konut fiyatları 3 büyük şehirde arttı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Lizbon Grup’tan Ankara’ya 312 konutluk yeni proje geliyor!
Lizbon Grup İş Ortaklığı, başkent Ankara’da 312 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje 912 milyon 250 bin TL’ye mal olacak.
Amerika'da mı yoksa Türkiye'de mi ev almak mantıklı?
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda “Amerika’da mı ev almak mantıklı, yoksa Türkiye’de mi” diye sorarak, dolar bazında konut fiyat indekslerini paylaştı.
TOKİ 500 bin yeni konut projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 şehirde  hayata geçireceği 'Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular 3 gün sonra resmen başlıyor. 
İstanbul Ataşehir’deki bin 442 konut ve 121 iş yeri sahiplerine teslim ediliyor!
İstanbul Ataşehir’de kentsel dönüşümü tamamlanan konut bin 442 konut ve 121 iş yeri  hak sahiplerine teslim edilecek.
Türk müteahhitler 1972’den bu yana yurt dışında 12 bin 674 projeye imza attı!
Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar yaptığı açıklamada Türk müteahhitler 1972’den bu yana  137 ülkede 12 bin 674 proje üstlendiğini söyledi.