Ziraat GYO tarafından 2025'in ilk 9 ayına ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal rapor yayınlandı. Rapora göre Ziraat GYO yılın ilk 9 ayında 2,7 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar..
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda “Amerika’da mı ev almak mantıklı, yoksa Türkiye’de mi” diye sorarak, dolar bazında konut fiyat indekslerini paylaştı.
İnşaat piyasasında malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektöre bomba gibi düştü. İnşaat demirinin ton fiyatı 30 bin TL'yi aşarak tarihin en yüksek seviyesine ulaştı.
Kentsel dönüşüm ve akıllı şehir çözümleri alanında uzman mühendis Yusuf Kara, tapu sahiplerini yakından ilgilendirecek bir açıklamada bulundu. Kırmızı ve mavi tapu ne anlama geliyor?
Yorumlar