11 Temmuz 2021 Pazar

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…