11 Mart 2021 Perşembe

Başakşehir İkitelli Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Prof. Dr. Osman Bektaş’tan Marmara açıklaması: Olası bir deprem 7’den küçük olmalıdır!
23 Nisan’da meydana gelen 6,2’lik deprem sonrası gözler uzmanlara çevrilirken, Prof. Dr. Osman Bektaş da yaptığı açıklamada olası bir depremin 7’den küçük olması gerektiğini söyledi.
Ortalama daire büyüklüğü 100 metrekare altına geriledi!
İnşaat Doktoru resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ortalama daire büyüklüğünün 100 metrekare altına gerilediğini söyledi.
Avrupa’daki 'Okupa' krizi, gayrimenkul yatırımcılarını Dubai'ye yönlendiriyor!
Geçtiğimiz günlerde pek çok Avrupa ülkesinde yeniden gündeme gelen “Okupa” krizi, yurt dışında gayrimenkul almayı planlayan Türk yatırımcılar arasında tedirginliğe neden olurken, bu gelişme Dubai’yi yeniden radarın merkezine taşıdı.
Tebernüş Kireçci açıkladı! Yüksek enflasyon ve kriz ortamlarında ne olur?
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından, yüksek enflasyon ve kriz ortamlarında kimin karlı, kimlerin ise zararlı çıkacağını açıkladı.
Osmanoğlu Sitesi'nde 3 milyon 250 bin TL’ye 2+1 konut fırsatı!
Sakarya'nın gözde tatil beldelerinden Karasu'da yükselen Osmanoğlu Sitesi'nde yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlıyor.