29 Ocak 2021 Cuma

Kanal İstanbul bilirkişi heyetinden bir üye ayrıldı!

Yorumlar

Diğer Haberler

1940 yılında kira artışlarına keskin karar! Usulsüz kira artıranlar en ağır cezayı alacak!
1940 yılında Koordinasyon Heyeti'nin kararı kanun niteliğinde olup, bu karara aykırı hareket ederek kiraları istedikleri gibi artıran ev sahipleri en ağır cezalara çarptırılmış.
Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 
Alpiş İnşaat'ın Bursa'da hayata geçirdiği Nilüfer House 1 projesinde yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. İlk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 
Kiracılara kötü haber! 1 Temmuz’dan sonra kira fiyatları artabilir!
Emlak sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiren ATEM Başkanı Hakan Akçam 1 Temmuz’dan sonra kira artışındaki yüzde 25 sınırının kalkma ihtimalinin olduğuna dikkat çekerek konut açığını kapatmak için yapılması gerekenlere değindi.
Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde yüzde 50'lik pay! Resmen Meclis'e  geldi!
İYİ Parti Mersin milletvekili Burhanettin Kocamaz, emeklilerin kira desteği ve TOKİ projelerinde kendilerine ayrılan payın yükseltilmesi taleplerini Meclis'e taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklaması...
EPDK açıkladı! Akaryakıt istasyonlarında 15 Mayıs'ta yeni dönem başlıyor!
15 Mayıs 2024 tarihi itibarı ile başlayacak olan uygulama ile ilgili konuşan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, bu durumun vatandaşa yarayacağını kaydetti.