3 Aralık 2020 Perşembe

Kahramanmaraş Tekke'ye bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 551 konut inşa edilecek. Konutların inşası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.



 Kahramanmaraş'ın Tekke ilçesine bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 551 konut mahalleye kazandırılacak. 

Saçaklızade Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 95 konut ve 4 işyerinde mantolama çalışmalarının devam ettiğini de belirten Başkan Güngör, “Tekke Kentsel Dönüşümü Projemizde çalışmalarımız sürüyor. Saçaklızade bölgemizde 95 konut ve 4 işyerinde son aşamaya geldik” şeklinde konuştu. 

Temel Hazırlıkları Başladı 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen 551 konutta da çalışmaların başladığını açıklayan Başkan Hayrettin Güngör, “TOKİ tarafından geçtiğimiz günlerde ihale yapılmıştı. Ardından Kurtlar ve Saçaklızade bölgemizde şantiye kuruldu ve çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak son aşamaya getirdiğimiz 100 konuta ilave olarak  TOKİ  tarafından 551 konut daha yapılacak. Konutların temel hazırlıkları sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 


Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Furkan Mekanik İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!
İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2024/476 Esas sayılı konkordato tasdiki davasında, Furkan Mekanik İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebi reddedildi.
Gayrimenkulde 2025'in En'leri belli oldu! İşte yılın en çok değerlenen şehirleri ve trend aksları!
Gaboras, 2025 yılı boyunca Türkiye gayrimenkul piyasasını 4 milyon satırlık veri seti üzerinden analiz yaparak, yılın “En”lerini açıkladı.
Reysaş GYO Tuzla'daki 2 milyar TL'lik taşınmaz ihalesini kazandı!
Reysaş GYO, Tuzla Aydınlı’daki 80 bin 909 metrekare taşınmazı 2 milyar TL bedelle aldı.
İzmir Çiftçi Suites’te esnek ödeme koşullarıyla!
İzmir Buca'da Çiftçi Grup imzasıyla hayata geçirilen Çiftçi Suites projesinde yer alan konutlar için esnek ödeme koşulları sağlanıyor. 
Şükrüoğlu Grup Gıda İnşaat’ın konkordato süresi 2 ay uzatıldı!
Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2025/858 Esas sayılı dosyasında, Şükrüoğlu Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato süresinin 2 ay uzatılmasına karar verildi.