3 Aralık 2020 Perşembe

Kahramanmaraş Tekke'ye bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 551 konut inşa edilecek. Konutların inşası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.



 Kahramanmaraş'ın Tekke ilçesine bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 551 konut mahalleye kazandırılacak. 

Saçaklızade Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 95 konut ve 4 işyerinde mantolama çalışmalarının devam ettiğini de belirten Başkan Güngör, “Tekke Kentsel Dönüşümü Projemizde çalışmalarımız sürüyor. Saçaklızade bölgemizde 95 konut ve 4 işyerinde son aşamaya geldik” şeklinde konuştu. 

Temel Hazırlıkları Başladı 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen 551 konutta da çalışmaların başladığını açıklayan Başkan Hayrettin Güngör, “TOKİ tarafından geçtiğimiz günlerde ihale yapılmıştı. Ardından Kurtlar ve Saçaklızade bölgemizde şantiye kuruldu ve çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak son aşamaya getirdiğimiz 100 konuta ilave olarak  TOKİ  tarafından 551 konut daha yapılacak. Konutların temel hazırlıkları sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 


Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Emekli ve memurun Temmuz zammı hesaplandı! Kök maaş ve en düşük maaş ne kadar olacak? 
Temmuz ayında Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili detaylar netleşiyor. İşte o son dakika rakamlar...
Kıbrıs'ta kanun değişiyor, Türk yatırımcıların önü açılıyor!
Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, KKTC’de değiştirilmesi planlanan Mülkiyet Kanunu’na ilişkin açıklamalarda bulundu.
Tamtur pırlanta yüzük almak isteyenler baksın! İnza Pırlanta fiyat listesi 28 Mart 2024!
Kadınların en çok tercih ettiği yüzükler arasında yer alan tamtur yüzüklerin fiyatları araştırılıyor. İnza Pırlanta'da tamtur yüzün ne kadar? İnza Pırlanta tamtur ve yarımtur fiyat listesi 28 Mart 2024...
Dolar tam bu kadar olacak! Tüm bildiklerinizi unutun! Ünlü ekonomistten 3 yeni tahmin geldi!
Merkez Bankalarının son faiz kararından sonra dolar kuru ve altın fiyatları yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Ünlü ekonomistten 3 yeni tahmin geldi.
Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.