3 Aralık 2020 Perşembe

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık ve proje detayları...



Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesinde 39 adet konut mevcut.

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık!
TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte  TOKİ  İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık ve proje detayları...

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor.

Başvuru döneminin geçtiğimiz günlerde sona erdiği İncirliova TOKİ projesinde yer alan konutların fiyatları 168 bin 182 TL ile 194 bin 544 TL arasında değişiyor.

Peşinat oranının yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ İncirliova projesinde ödenecek peşinat tutarları 20 bin 181 TL'den başlıyor, 38 bin 908 TL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık!
TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık ve proje detayları...

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Vade süresinin 180 ay ve 240 ay olarak belirlendiği projede taksit bedelleri 560,61 TL ile 951,11 TL arasında değişiyor.

TOKİ'den aylık 550 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.