3 Aralık 2020 Perşembe

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık ve proje detayları...



Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesinde 39 adet konut mevcut.

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık!
TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte  TOKİ  İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık ve proje detayları...

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor.

Başvuru döneminin geçtiğimiz günlerde sona erdiği İncirliova TOKİ projesinde yer alan konutların fiyatları 168 bin 182 TL ile 194 bin 544 TL arasında değişiyor.

Peşinat oranının yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ İncirliova projesinde ödenecek peşinat tutarları 20 bin 181 TL'den başlıyor, 38 bin 908 TL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık!
TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık ve proje detayları...

TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ İncirliova kura sonuçları isim isim tam liste 3 Aralık açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Vade süresinin 180 ay ve 240 ay olarak belirlendiği projede taksit bedelleri 560,61 TL ile 951,11 TL arasında değişiyor.

TOKİ'den aylık 550 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!
Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Pendik’te inşa ettiği Siltaş Premium ve Siltaş Panorama projesinde ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için 1.99 kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunuyor.
Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!
Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.