3 Aralık 2020 Perşembe

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.



Samsun'da İlkadım ilçesine bağlı Şair Cemal Safi Sokak'taki bir inşaatta çalışan 43 yaşındaki Resul Hamurcu, inşaatın 4. katında dengesini kaybederek havalandırma boşluğuna düştü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; arkadaşlarının düştüğünü gören işçiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince bulunduğu yerden çıkartılan Hamurcu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Kırıkkale'de inşaattan düşen işçi yaralandı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla
Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.
TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...
1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!
1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.
'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...
Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.
Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!
Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.