3 Aralık 2020 Perşembe

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri geçen hafta 889 milyon dolar azalarak 84 milyar 198 milyon dolara geriledi.



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB)  tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Buna göre, 27 Kasım'da Merkez Bankası brüt döviz rezervleri 188 milyon dolar artışla 43 milyar 899 milyon dolara çıktı. Brüt döviz rezervleri, 20 Kasım'da 43 milyar 711 milyon dolar seviyesindeydi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; söz konusu dönemde altın rezervleri, 1 milyar 77 milyon dolar azalışla 41 milyar 376 milyon dolardan 40 milyar 299 milyon dolara indi.

Böylece Merkez Bankası'nın toplam rezervleri, geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla 889 milyon dolar azalarak 85 milyar 87 milyon dolardan 84 milyar 198 milyon dolara indi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!
Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...
ŞOK aktüel indirimleri! 27 Nisan 2024! ŞOK'ta bu hafta sonu neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu
ŞOK Market 27 Nisan ile 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Nisan ayının son katoğunu yayımladı. ŞOK 27 Nisan 2024 Cumartesi kataloğu ile aktüel ürünler belli oldu. 27 Nisan ŞOK Market'te neler var?  ŞOK aktüel ürünler kataloğu.
Dr. Buğra Gökce: Sadece rantı önemseyen piyasa aklıyla konut sektörü iyileşmez!
Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, konut fiyatlarındaki artış oranının, enflasyonun altında kaldığının açıklandığına dikkat çekti ve konut sektörünün neye ihtiyacı olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...
Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla
Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.
İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 
Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi.