29 Ekim 2020 Perşembe

KİPTAŞ, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinde vatandaşları da söz sahibi yapıyor. KİPTAŞ Kocaeli projesi vatandaşların yorumlarıyla şekillenecek...



KİPTAŞ, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinde vatandaşların düşüncelerini dikkate alacak. KİPTAŞ tarafından Kocaeli projesi için bir anket başlatıldı. 

KİPTAŞ'ın yeni projesinde söz sahibi olma imkanı sunulan anketeki 5 soru ile vatandaşların düşüncelerinin öğrenilmesi amaçlanıyor. Böylece, yeni proje tasarlanırken vatandaşların istekleri de dikkate alınacak. 

KİPTAŞ tarafından anket için "Kiptaş'ın yeni projeleri sizin yorumlarınızla şekilleniyor. Aşağıdaki soruları yanıtlayın, değerli görüşlerinizi bizimle paylaşın." denildi. Ankete katılım için son gün 26 Kasım olarak belirlendi. Ankete KİPTAŞ'ın resmi sitesinden ulaşılabiliyor. 

Anketteki sorular şu şekilde: 

1- KİPTAŞ vizyonuyla Kocaeli’de inşa edilecek sosyal konut projesi ile ilgilenir misiniz?

-Evet

-Hayır

2- Sosyal Konut projesinde hangi ödeme türünü tercih edersiniz?

-55 bin Lira ön peşinat, 55 bin Lira teslimde ödeme, 2 bin 750 TL'den başlayan sabit taksit (120 ay)

-55 bin Lira peşinat, 3 bin 750 TL'den başlayan sabit taksit (120 ay)

3- Sosyal konut denilince aklınıza hangisi geliyor?

-Uygun Fiyat

-Kaliteli Malzeme

-Yeşil Alan

-Hepsi

-Hiçbiri

4- Sosyal konutta hangi daire tipini tercih edersiniz?

-1+1

-2+1

-3+1

5- Aşağıdaki evlerden hangisi sosyal konut projesine aittir? 

Yanıtta iki farklı görsel bulunuyor. 

KİPTAŞ 4. Gayrimenkul Müzayedesi tamamlandı!

 

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…