16 Ekim 2020 Cuma

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün geleneksel yöntemle düzenlediği 13 Kasım vadeli repo ihalesi ile piyasaya 9 milyar 999 milyon 999 bin lira verdi.



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün geleneksel yöntemle düzenlediği 13 Kasım vadeli repo ihalesi ile piyasaya 9 milyar 999 milyon 999 bin lira verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ihaleye, 40 milyar 25 milyon liralık teklif geldi. İhalede en düşük, ortalama ve en yüksek basit faiz sırasıyla yüzde 13,25, 13,27 ve 13,28 olurken, en düşük, ortalama ve en yüksek bileşik faiz sırasıyla yüzde 14,09,14,11 ve 14,13 seviyesinde gerçekleşti.

Yorumlar

Diğer Haberler

Piyermary Enamel Madencilik ve ortaklarına 1 yıllık kesin konkordato mühleti!
Bolvadin 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Piyermary Enamel Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortaklarına 1 yıl süreyle kesin konkordato mühleti verilmesine karar verdi. 
Living Yazlık’ta 4.6 milyon TL’den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!
Living Yazlık projesinde yer alan konutların güncel satış fiyatları 4 milyon 600 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.
Mercan İplik Tekstil’e 3 ay geçici konkordato mühleti verildi!
Şanlıurfa Asliye Ticaret Mahkemesi, Mercan İplik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında üç ay süreyle geçici konkordato mühleti verilmesine karar verdi. 
Rengi Antalya Premium’da konut fiyatları ne kadar? Rengi Antalya Premium nerede?
Rengi Antalya Premium projesi, Karaarslan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Rengi Antalya Premium’da konut fiyatları ne kadar? Rengi Antalya Premium nerede?
ZNC Gayrimenkul’ün konkordato başvurusu mahkeme tarafından reddedildi!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, ZNC Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti.