29 Eylül 2020 Salı

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.



Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. İşlerinde bağımsız oldukları gibi gayrimenkul sektörünün ülkemizdeki potansiyeli ile yatırımlarını hızlı bir şekilde geri kazanabiliyorlar.

Aylık tatmin edici bir gelire ulaşan bayilerimiz denenmiş ve başarısı kanıtlanmış iş modeli sayesinde az riskli bir iş ve düşük maliyetle yüksek gelir elde etme olanağı bulabiliyorlar. Teknik altyapımız ve AR-GE çalışmalarımız sayesinde bayiler için en uygun hizmet koşulları sunuluyor. Aynı zamanda isabetli ekspertiz analizleri ile hem alım hem satım yapmak isteyen tüm müşterilerin memnuniyeti maksimum düzeyde tutuluyor. Mekan Gayrimenkul gayrimenkul sektörünün lider zincir markalarından biri olabilmek için tüm bayilerin başarılı olmasının gerektiğinin bilincinde davranıyor ve gerekli yönlendirmeler ile bayilerimizin performanslarını artırmalarına katkı sağlıyor. Her geçen gün hizmet sunduğu yeni müşterilerinin de katkısı ile büyümeyi sürdürüyor ve emlak sektörünün öncü markalarından biri olmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mekan Gayrimenkul Emlak olarak Bayilik alan girişimcilere bölge koruması sağlıyor. Mekan Gayrimenkul'den bayilik alan girişimciler, yaşadıkları herhangi bir sorun karşısında arkalarında danışabilecekleri ve destek alabilecekleri güçlü bir kurum olmasının güvencesi ile sektörel rekabette avantajlı oluyor. Gerektiğinde danışabilecekleri bir kadro ile bayilerin tüm sorunları kısa sürede çözülüyor ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmeleri için marka merkezi olarak elimizden gelen tüm destek sunuluyor. 

Yorumlar

Diğer Haberler

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek
1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.
İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!
Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.
Migros'ta Ramazana özel yüzde 53'e varan dev indirim! Kemalpaşa tatlısı 27 TL, hurma 39 TL, güllaç 79 TL! Hemen bakın!
Migros'ta geleneksel Ramazan tatlarında yüzde 53'e varan dev indirim başladı. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 27 Mart 2024 fiyat listesi...
Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!
Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 
Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!
Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar?