29 Eylül 2020 Salı

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.



Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. İşlerinde bağımsız oldukları gibi gayrimenkul sektörünün ülkemizdeki potansiyeli ile yatırımlarını hızlı bir şekilde geri kazanabiliyorlar.

Aylık tatmin edici bir gelire ulaşan bayilerimiz denenmiş ve başarısı kanıtlanmış iş modeli sayesinde az riskli bir iş ve düşük maliyetle yüksek gelir elde etme olanağı bulabiliyorlar. Teknik altyapımız ve AR-GE çalışmalarımız sayesinde bayiler için en uygun hizmet koşulları sunuluyor. Aynı zamanda isabetli ekspertiz analizleri ile hem alım hem satım yapmak isteyen tüm müşterilerin memnuniyeti maksimum düzeyde tutuluyor. Mekan Gayrimenkul gayrimenkul sektörünün lider zincir markalarından biri olabilmek için tüm bayilerin başarılı olmasının gerektiğinin bilincinde davranıyor ve gerekli yönlendirmeler ile bayilerimizin performanslarını artırmalarına katkı sağlıyor. Her geçen gün hizmet sunduğu yeni müşterilerinin de katkısı ile büyümeyi sürdürüyor ve emlak sektörünün öncü markalarından biri olmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mekan Gayrimenkul Emlak olarak Bayilik alan girişimcilere bölge koruması sağlıyor. Mekan Gayrimenkul'den bayilik alan girişimciler, yaşadıkları herhangi bir sorun karşısında arkalarında danışabilecekleri ve destek alabilecekleri güçlü bir kurum olmasının güvencesi ile sektörel rekabette avantajlı oluyor. Gerektiğinde danışabilecekleri bir kadro ile bayilerin tüm sorunları kısa sürede çözülüyor ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmeleri için marka merkezi olarak elimizden gelen tüm destek sunuluyor. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Ünlü avukattan çok konuşulacak kira paylaşımı! 
Sürekli olarak artış gösteren kira bedelleri gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Avukat Özer'in o kira paylaşımı....
Emlak krizine neden olan en büyük sorunlardan biri satış sözleşmeleri!
Emlak sektörünün öncü isimlerinden Ali Özmen Safa’nın bir yıl önce yaptığı “Emlakta kriz kapıda” uyarısında haklı çıktığını söyleyerek krize neden olan sorulardan birinin sözleşmeler olduğunu belirtti.
Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...
Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 
Ev sahipleri dikkat! Tahliye taahhütnamesinde buna dikkat etmeyenler çok pişman olacak!
Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim hız kesmeden devam ederken, yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hukukbil de tahliye taahhütnamesi ile ilgili çok önemli bir detaya değindi. İşte o paylaşım...