5 Eylül 2020 Cumartesi

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.



Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı. İhale koşullarına göre Milas OSB'nin revizyon imar uygulamasını kazanan firma tarafından 45 gün içinde bitirilmesi gerekiyor. Milas Organize Sanayi Bölgesinin revizyon imar uygulamasının ihalesi yapıldı. İki aşamalı yapılan ihalenin ilk aşamasına 9 haritacılık firması tarafından teklif verilirken ikinci ihaleye sadece 5 firma teklif verdi. İhaleyi kazanan firma, Milas OSB'nin revizyon imar uygulamasını 45 gün içinde yaparak teslim edecek.

Haber 48'den Burcu Keskin'in haberine göre; Milas OSB'de sanayi parselleri dağıtımı öncesinde son aşamaya gelindi. Daha önce yapılan imar uygulamasında, çeşitli büyüklüklerde 75 sanayi parseli oluşmuşken arazi yapısı nedeniyle parsellerin yeniden düzenlenmesi zorunluluğu ortaya çıktı. Yapılacak düzenleme ile sanayi parseli sayısının da 54'e ineceği anlaşıldı. Bunun üzerine Milas OSB yönetimi tarafından parsellerin yeniden oluşturulması amacıyla revizyon imar uygulaması ihalesi açıldı. İki aşamalı yapılan ihalenin ilk aşamasına 9 firma teklif verdi. Milas OSB Yönetimi tarafından firmaların huzurunda teklif zarfları açıldı. En yüksek teklifin 98 bin, en düşük teklifin 37 bin 900 TL olarak verildiği görüldü. İhalenin ikinci aşaması için katılan firmalardan ikinci teklifler toplandı. Bu sırada 4 firma teklif vermezken teklif veren 5 firma arasında verilen en yüksek teklifin 51 bin TL, en düşük teklifin ise 29 bin TL olduğu görüldü. Böylece ihaleyi, ikinci aşamada en düşük teklifi veren firma kazanmış oldu. İhale koşullarına göre Milas OSB'nin revizyon imar uygulaması işinin 45 gün içinde bitirilmesi gerekiyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

 İstanbul'da ortalama bir ev yaklaşık 2,17 adet Toyota Corolla fiyatına denk geliyor!
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda Corolla İstanbul Konut Fiyat İndeksi’ne göre mega kent İstanbul'da ortalama bir konutun 2,17 Toyota Corolla ettiğini açıkladı.
TOKİ’nin Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi. Söz konusu projeler Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 
Avrupakent GYO, bu yıl 1 milyar 975 milyon TL temettü dağıtacak!
Avrupakent GYO, bu yıl 1 milyar 975 milyon TL temettü dağıtacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıkladı.
Karayolları, İstanbul Tuzla'daki iki taşınmazı satışa çıkardı!
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer alan iki taşınmazı satışa çıkardı. Satış ihalesi 22 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.
Terzioğlu Batum Villaları satışa çıktı!
GOOA Architects imzasıyla tasarlanan ve satışların başladığı Terzioğlu Batum Villaları, çağdaş mimari diliyle bölgenin yeni odak noktası olmaya hazırlanıyor.