27 Ağustos 2020 Perşembe

Giresun Dereli'de, sel ve heyelandan zarar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor.



Giresun'un Dereli ilçesinde, sel ve heyelandan zarar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, iş makineleri tarafından gerçekleştirilen yıkım işlemlerine, dere yatağında yer alan 5 katlı bir bina ile devam edildi.  

Çalışmaları yakından izleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ev ve iş yerleri yıkılan vatandaşlarla görüşerek, kendilerine taşınma ve barınma konusunda destek olunacağını söyledi.

İlçede yıkımına karar verilen binalardan tahliye işlemleri de devam ediyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...