21 Ağustos 2020 Cuma

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın kredi faiz oranlarını düşürmesi ile beraber konut kredisi hesaplama işlemi merak ediliyor.



Ev almayı düşünen vatandaşlar, konut kredisi faiz oranları nasıl hesaplanıyor? Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi yeni faiz oranları ne kadar? sorularını araştırıyor. Habertürk'te yer alan habere göre; Haziran ayının başında 3 kamu bankası düşük faizle konut kredisi kampanyasına başladı. Ancak son dönemde faizlerde bir miktar yükseldi. Ziraat Bankası 120 ay vadeli konut kredisini 1.05 faiz oranıyla sunuyor. Halkbank'da 120 ay vadeli konut kredisindeki faiz oranı 0.99 iken Vakıfbank da konut kredisi faiz oranı 1,09 olarak açıklandı. İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi hesaplama ile ilgili tüm detaylar...

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Konut kredisi faizleri yeniden arttı!

Konut kredisi çekecekler bu 10 maddeye dikkat!

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.