23 Temmuz 2020 Perşembe

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon 100 bin konut projesinde yer alan hak sahipleri bugün açıklanacak...



Konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 şehrinde 2020 yılı içerisinde yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri kapsamında Afyon'da da yeni konutlar inşa edilecek.  TOKİ  100 bin konut Afyon 2020 projesinde toplam 225 adet konut yer alacak.

TOKİ Afyon 100 bin konut projesindeki konutların 158 tanesi 2 oda 1 salon, 67 tanesi 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kura heyecanının başladığı TOKİ Afyon projesinde yer alan 2+1'ler brüt 75 metrekare ile 85 metrekare arasında;  3+1'ler brüt 100 metrekare olarak tasarlandı.

Hak sahiplerinin bugün açıklanacağı TOKİ 100 bin konut Afyon 2020 projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutlar için peşinat tutarı 14 bin lira,  3 oda 1 salon konutlar için peşinat tutarı 16 bin lira şeklinde belirlendi.

2 oda 1 salonlar için 894 lira, 3 oda 1 salonlar için 1022 lira taksit ödenen Afyon 100 bin konut projesi Afyonlu vatandaşların da yüzünü güldürdü.

TOKİ Afyon 225 konut fiyatları:
75 metrekarelik  2+1 daireler 140 bin lira ile 161 bin lira arasında, 
85 metrekarelik 2+1 daireler 157 bin lira ile 180 bin lira arasında, 
100 metrekarelik 3+1 daireler 160 bin lira ile 210 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıldı.

 

TOKİ'den 4 bin 602 ucuz konut müjdesi!

 

Yorumlar

Diğer Haberler

Şerefiye hesabı nedir? 
Şerefiye hesabı, özellikle büyük konut projelerinde ve toplu yaşam alanlarında öne çıkar. Proje geliştiricileri, satışa sunulan dairelerin fiyatlarını belirlerken, her bir dairenin konumunu ve avantajlarını dikkate alarak şerefiye bedelini hesaplar. 
Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kira bedellerindeki yüksek artışa değinerek 'Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?' sorusunu yanıtladı.
Aydın Plastik Ambalaj'ın konkordato talebi reddedildi!
Tekirdağ'da faaliyet gösteren Aydın Plastik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato talebi reddedildi.
Konut, altına göre ucuz kalmaya devam ediyor! 
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, konutun altına göre daha ucuz kaldığını söyledi. 
Çengelköy Çukurova Liparis Evleri’nde 14.9 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!
İstanbul’un tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan semtlerinden Çengelköy’de inşa edilen Çukurova Liparis Evleri’nde güncel fiyatlar 14 milyon 900 bin TL’den başlıyor.