2 Temmuz 2020 Perşembe

Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını söyledi. Karaismailoğlu, "Çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hatında 4 tane istasyonumuz var. İnşallah çalışmaları tamamlayıp 2021 yılı sonuna doğru hizmete almayı ve yolcu taşımayı hedefliyoruz" diyen Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistindeki son duruma ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını belirten Karaismailoğlu, "Vatandaşımızı rahatsız etmeden en kısa zamanda bitirmeye çalışıyoruz. Malumunuz bu Kovid sürecinde en az etkilenen sektördü bizim sektörümüz. Bütün tedbirlerimizi aldık, maske, mesafe ve hijyene dikkat ederek çalışmalarımız devam ediyor. Orada da çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Yukon Makine Mühendislik Mimarlık için konkordato süreci başladı!
Yukon Makine Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusu kabul edilerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Nisanda 118 bin 359 konut satıldı! Bu konutları kimler alıyor? Tebernüş Kireçci'den çarpıcı açıklama geldi!
TÜİK, nisanda 118 bin 359 konut satıldığını açıkladı. Konut satış rakamlarını değerlendiren Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, bu konutları kimlerin aldığını açıkladı.
İzmir Villa Privee'de 28 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!
Perinçek Group imzasıyla hayata geçirilen Villa Privée, İzmir'in en değerli bölgesinde, inşa ediliyor. Projede  4+1 villalar 28 milyon TL'den başlıyor.
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’ın ruhsatını aldı! 
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’da 487 adet Konut ve 26 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 513 adet Bağımsız Bölüme ait yapı ruhsatları alındı.
Konut kredisiyle ev almak isteyenler yüksek faize takıldı! Şu dönemde kredi ile ev almak mantıklı mı? 
Konut sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi ile ev almak için bankaların kapısını çalıyor. Peki şu dönemde konut kredisi ile ev almak mantıklı mı?