2 Temmuz 2020 Perşembe

Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını söyledi. Karaismailoğlu, "Çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hatında 4 tane istasyonumuz var. İnşallah çalışmaları tamamlayıp 2021 yılı sonuna doğru hizmete almayı ve yolcu taşımayı hedefliyoruz" diyen Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistindeki son duruma ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını belirten Karaismailoğlu, "Vatandaşımızı rahatsız etmeden en kısa zamanda bitirmeye çalışıyoruz. Malumunuz bu Kovid sürecinde en az etkilenen sektördü bizim sektörümüz. Bütün tedbirlerimizi aldık, maske, mesafe ve hijyene dikkat ederek çalışmalarımız devam ediyor. Orada da çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi.