2 Temmuz 2020 Perşembe

Emlak Katılım Varlık Kiralama, 145 gün vadeli, 400 milyon TL yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı. 



Emlak Katılım Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışının tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama, 145 gün vadeli, 400 milyon TL yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
 

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara'da 10 bin 889 konut satıldı! Çankaya 1753 konut satışıyla ilk sırada!
TÜİK Ankara bölge müdürlüğünden alınan verilere göre Ankara’da Nisan ayında 10 bin 889 konut satıldı. İşte ilçe ilçe konut satış rakamları...
ÖİB’den İzmir, Adana ve Karaman’daki gayrimenkullerin satışına onay!
Sümer Holding’e ait gayrimenkullerin satışına ilişkin Özelleştirme İdaresi kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. İzmir, Adana ve Karaman’daki üç taşınmaz toplam 27 milyon TL’yi aşan teklifler karşılığında el değiştirdi.
Benesta Center Bahçelievler'de yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla!
ESTA Construction imzası ile Bahçelievler'de inşa edilen Benesta Center Bahçelievler projesinde yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.
Nisanda 118 bin 359 konut satıldı! Bu konutları kimler alıyor? Tebernüş Kireçci'den çarpıcı açıklama geldi!
TÜİK, nisanda 118 bin 359 konut satıldığını açıkladı. Konut satış rakamlarını değerlendiren Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, bu konutları kimlerin aldığını açıkladı.
Yukon Makine Mühendislik Mimarlık için konkordato süreci başladı!
Yukon Makine Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusu kabul edilerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.