8 Haziran 2020 Pazartesi

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?



Yatırım ya da oturum amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, kendilerine yol göstermesi amacıyla gayrimenkul danışmanı araştırıyor. Peki vatandaşların gayrimenkul danışmanlarıyla çalışırken dikkat etmeleri gerekenler nelerdir? Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Gayrimenkul danışmanı Onur İrtem, gayrimenkul alırken doğru ve güvenilir gayrimenkul danışmanı bulmanın yollarını anlattı. 

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

İlk yapmanız gereken hamle, bir profesyonelden destek almak olmalıdır. Bu konuda gayrimenkul almak istediğiniz bölgede isim yapmış, rakamlarına ve bölgesine hâkim bir danışman ile çalışmayı tercih etmelisiniz. Karşınızdaki kişinin doğru kişi olduğuna karar vermek için dikkat etmeniz gereken bir diğer kriter ise, mülkü neden satmak istediğinizi size soran, sizinle gerçekten ilgilenen, önceliği size hizmet vermek ve yardım etmek olan bir kişi olup olmadığına dikkat etmektir. Bu konuda gayrimenkul almak istediğiniz bölgede isim yapmış, rakamlarına ve bölgesine hâkim bir danışman ile çalışmayı tercih etmek sizin için doğru karar olacaktır. 

Gayrimenkul danışmanları için rakip analizi önerileri!

Emlak sektörü çalışanları hedeflerini nasıl belirlemeli?

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi...