27 Mayıs 2020 Çarşamba

Saço İnşaat Plastik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Saço tarafından kuruldu.



Saço İnşaat Plastik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Saço tarafından kuruldu.

Saço İnşaat Plastik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
INŞAAT A. Inşaat projelerinin gelistirilmesi. B. İnşaat malzemeleri, hırdavat, nalburiye, elektrik ve su tesisatı malzemeleri toptan ve perakende satışı. C. Cimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. insaat malzemeleri toptan ticareti. PLASTİK Plastikten mandal, askı, sünger, sabunluk, tarak, bigudi, toka, saç firketesi, boncuk, biblo, heykelcik ve diğer eşyalar ile mamul haldeki kendinden yapışkanlı levha, şerit vb. ürünlerin imalatı. KIMYA A. Kimyasal ürünlerin toptan ticareti. B. Is yeri, ev ve kisisel bakım ve temizlik ürünlerinin toptan ve perakende ticareti. NAKLİYE A. Kara taşımacılığı ile yapılan diğer yolcu taşımacılığı. B. Kara yolu ile yük taşımacılığı ve taşımacılık hizmetleri.

Adres: Kavacık Mah.Fatih Sultan Mehmet Cad.Tonoglu Apt.No:3/4 Beykoz

Yorumlar

Diğer Haberler

Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.