21 Ağustos 2019 Çarşamba

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, oyunculuğun yanında şimdi de ticarete atılmaya karar verdi. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; gıda sektörüne atılmayı amaçlayan Ulusoy, Bulgar göçmeni babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketlerinde yatırım yapacak. 

Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup süt ve süt ürünleri pazarlamayı amaçlayan 28 yaşındaki oyuncu, kurduğu şirket aracılığıyla ülkemize ithalat yapacak.

ŞİRKETİN BAŞINA BABASINI GEÇİRECEK

Şimdilerde Netflix'te 'Hakan: Muhafız' dizisinin başrolünü üstlenen Ulusoy, konuşulanlara göre yoğun programı yüzünden yeni kuracağı şirketin başına babasını geçirecek. Dizilerin en çok kazanan isimlerinin başında gelen Çağatay Ulusoy, yurt dışında kurduğu firmayla Türkiye'ye süt ve süt ürünleri pazarlayarak servetini artıracak.

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.