21 Ağustos 2019 Çarşamba

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada JCR Eurasia Rating  arasında 17 Eylül 2015 tarihinde imzalanan kredi derecelendirme sözleşmesini iptal ettiğini açıkladı.

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda kredi derecelendirme sözleşmesini iptali hakkında açıklama yaptı.

Ata Gayrimenkul Yatırım yaptığı açıklamada JCR Eurasia Rating  arasında 17 Eylül 2015 tarihinde imzalanan kredi derecelendirme sözleşmesini iptal ettiğini açıkladı.


Ata GYO'nun KAP açıklaması
Şirketimiz ile JCR Eurasia Rating  arasında 17 Eylül 2015 tarihinde imzalanan kredi derecelendirme sözleşmesi, şirketimiz talebine ve  karşılıklı mutabakatla  iptal edilmiş ve derecelendirme süreci sonlandırılmıştır.

Bu kapsamda şirketimizin 26 Eylül 2018 tarihinde JCR-ER tarafından yayımlanmış olan ve detayları aşağıda gösterilen kredi derecelendirme notları ve derecelendirme raporu
 

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut, altına göre ucuz kalmaya devam ediyor! 
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, konutun altına göre daha ucuz kaldığını söyledi. 
Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'da meydana gelen 3.8 şiddetindeki deprem artçı değil! 
AFAD'dan yapılan açıklamada Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında saat 14:24'te 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş kritik açıklamalarda bulundu. 
Müteahhitler yeni binalardaki kör cephelerden kaçıyor! Maliyeti ise görenleri şaşkına çevirdi!
Yeni binalarda müteahhitler kör cepheleri sadece kaba bir şekilde sıvayla estetik kaygı gözetmeden bırakıyor. İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan, bu cephelerin maliyetini bir örnekle hesapladı.
Gölbaşı Lagom Life Villaları Temmuz 2025 güncel fiyat listesi!
Modern İskandinav mimarisini lüks ve konforla buluşturan Lagom Life Villaları’nda Temmuz 2025 fiyatları 65 milyon 500 bin TL’den başlıyor. 
İstanbul konut piyasasında yeni dönem başlıyor!
Altın Emlak Global Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul’da inşa edilecek kiralık konutlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu projelerin İstanbul konut piyasasında yeni bir dönem başlatacağını söyledi.