20 Şubat 2019 Çarşamba

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence ve The House Hotel projesi yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirildi. 

FYP; lokasyon ve proje arasında mahalle duygusunu koruyan merkez noktadaki bölgelere ve bu lokasyonlara değer katan projelere imza atıyor.

Son zamanların en dikkat çekici lokasyonlarından Bomonti’yi birlikte deneyimledikten sonra, bir diğer projemizin yer aldığı, Galatasaray ile Galataport arasında yer alan sanat galerileri, restaurantlar, kafeler, oteller, sokak mağazaları ve yürüyüş alanları ile sıra dışı bir mahalle olan Tomtom'da bir geziye davet ediyor. 

Tomtom’da yer alan güzellikleri birlikte deneyimlerken Tomtom Corners projesinin de detayları bir öğle yemeğinde paylaşılacak. 

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson ev sahipliğinde, Bomonti’de Yenigün İnşaat üst yönetimi ve TomTom’da ise Krea Gayrimenkul üst yönetimi ile 26 Şubat'ta basın toplantısı gerçekleştirilecek. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Benesta Center Bahçelievler'de yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla!
ESTA Construction imzası ile Bahçelievler'de inşa edilen Benesta Center Bahçelievler projesinde yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.
Konut kredisiyle ev almak isteyenler yüksek faize takıldı! Şu dönemde kredi ile ev almak mantıklı mı? 
Konut sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi ile ev almak için bankaların kapısını çalıyor. Peki şu dönemde konut kredisi ile ev almak mantıklı mı?
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’ın ruhsatını aldı! 
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’da 487 adet Konut ve 26 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 513 adet Bağımsız Bölüme ait yapı ruhsatları alındı.
Nisanda 118 bin 359 konut satıldı! Bu konutları kimler alıyor? Tebernüş Kireçci'den çarpıcı açıklama geldi!
TÜİK, nisanda 118 bin 359 konut satıldığını açıkladı. Konut satış rakamlarını değerlendiren Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, bu konutları kimlerin aldığını açıkladı.
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunda verilen geçici mühlet, 2 ay daha uzatıldı.