20 Şubat 2019 Çarşamba

Gncr Hizmet Yönetim Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gncr Hizmet Yönetim Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gncr Hizmet Yönetim Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
her türlü formdaki maddeyi yönetmek geriye kazandırmak ve değerlendirmek.Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü hizmet ,ticaret , ithalat , ihracat ve üretim faaliyetlerini yapmak ve 26.12.2018 tarihinde tescil edilen ana sözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.

Gncr Hizmet Yönetim Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kartaltepe Mh.Malazgirt Cd. N:21/2 Küçükçekmece 

Yorumlar

Diğer Haberler

Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.