18 Eylül 2015 Cuma

Yorumlar

Diğer Haberler

Bakan Murat Kurum: Konut ve kira fiyatlarını dengeleyeceğiz!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada İstanbul’da dar gelirli vatandaşlarımızın ev hayalini gerçekleştireceklerini belirterek, “Konut ve kira fiyatlarını dengeleyeceğiz. Haksız kiralar düşecek” dedi.
Peron İstanbul için düğmeye basıldı! Eczacıbaşı’nın Kartal'daki arazisine 666 konutluk yeni proje geliyor!
Eczacıbaşı Holding’in Kartal’daki arazisinde yükselecek olan Peron İstanbul projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu proje 5 milyar 40 bin TL’ye mal olacak.
Karayolları ve İl Özel İdare’den 2 şehirde satılık arsa, otel ve arazi!
Karayolları Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü ve Sinop İl Özel İdaresi, Amasya ve Sinop’ta yer alan arsa, otel ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihaleleri 12 Kasım ve 18 Kasım’da yapılacak.
Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi!
Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi.
DAP Ataşehir 173'te ön talep fırsatları başladı!
Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen DAP Ataşehir 173 projesinde konut sahibi olmak isteyenler için ön talep fırsatları başladı.