17 Eylül 2015 Perşembe

Yorumlar

Diğer Haberler

İzmir Karaburun ve Çiğli’de 46 milyonluk satış! İki gayrimenkulün yeni sahipleri belli oldu!
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'in Karaburun ve Çiğli ilçelerindeki iki önemli taşınmazın ihale yoluyla satışını  tamamladı. Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan bu taşınmazlar, rekor fiyata en iyi teklifi veren şirketlere devredildi.
Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi!
Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi.
Mustafa Durna İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Mustafa Durna İnşaat Anonim Şirketi, hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet ve ihtiyati tedbir kararı verdi. 
TOKİ’nin 500 bin yeni konut projesi için başvurular yarından sonra başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 ilde inşa edeceği ‘Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular yarından sonra resmen başlıyor. 
DAP Ataşehir 173'te ön talep fırsatları başladı!
Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen DAP Ataşehir 173 projesinde konut sahibi olmak isteyenler için ön talep fırsatları başladı.