17 Eylül 2015 Perşembe

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden Topdal Nakliyat İnşaat’a 2 ay geçici mühlet verildi!
Konkordato talep eden Topdal Nakliyat İnşaat Mahrukatçılık ve Tekstil Ticaret Ltd. Şti hakkında 2 ay geçici mühlet verildi.
Erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önü açılmalı!
Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önünün açılması gerektiğini söyledi.
Bağımsız bölüm sayısı 10'dan fazla olan konutlara sığınak zorunluluğu getirildi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belirlenen yeni kriterlere göre; konut, yurt, otel ve bakımevi gibi yataklı hizmet veren sağlık tesisleriyle sanayi ve imalat yapılarında sığınak inşa edilmesi zorunlu oldu.
Mustafa Durna İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Mustafa Durna İnşaat Anonim Şirketi, hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet ve ihtiyati tedbir kararı verdi. 
Mutlu İnşaat VillaBlu’da hemen teslim villa fırsatı!
Büyükçekmece’de, Mutlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen VillaBlu’da yer alan villaların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.