7 Eylül 2015 Pazartesi
Emlak İstasyonu Arifiye'de


Brokerlığını Fatih YANIK 'ın yaptığı Emlak İstasyonu Arifiye Ofisi, bölgeye hakim uzman kadrosu ile bir taraftan Konut ve ticari Gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verirken, diğer taraftan da bölgede inşa edilen Konut projelerinin satış danışmanlığını üstlenecek.


Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu, son olarak Arifiye ofisini hizmete açtı. Fatih Yanık'ın Brokerlığını yaptığı Arifiye ofisi, Emlak İstasyonu 'nun sahip olduğu kaliteli hizmet vizyonu doğrultusunda, bölgesine nitelikli Gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak.

Yorumlar

Diğer Haberler

İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunda verilen geçici mühlet, 2 ay daha uzatıldı.
Benesta Center Bahçelievler'de yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla!
ESTA Construction imzası ile Bahçelievler'de inşa edilen Benesta Center Bahçelievler projesinde yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.
Organizers Plastik Metal konkordato korumasına alındı!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Organizers Plastik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunu kabul ederek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Elli4 Park Premium’da 4.5 milyon TL’ye 3+1! Yeni proje!
Elli4 Park Premium’da yer alan 3 oda 1 salon konutların satış fiyatları 4 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Modern mimariye sahip projenin teslimleri Aralık ayında yapılacak. 
Mayıs 2025 kira artış oranı hesaplama!
Kira artışlarında referans alınan 12 aylık ortalama TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ise %48,73 olarak belirlendi. Bu ay kira bedeli 15 bin TL olan kiracı, yeni zamla birlikte 22.309,5 TL ödeyecek.