4 Eylül 2015 Cuma

Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgelerinden biri olmaya aday Queen Bomonti Projesi, Arap Yarımadası'nın önde gelen yatırımcılarının ziyaret edeceği fuarda ilk kez görücüye çıkıyor.

41 yıllık deneyimi ve uzmanlığı ile Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Queen Bomonti'yi 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Dubai CityScape 2015'de tanıtacak. İstanbul'a değer katacak Rezidans projesi Queen Bomonti'nin maket ve detayları 210 metrekarelik stant alanında Körfez yatırımcıları ve ziyaretçileri ile buluşacak.

Sinpaş GYO projelerinin tanıtılacağı stant, CityScape Hall 1 – Boot #1H30 sergi alanında yer alacak.

Dubai Cityscape Global Hakkında

Dünyanın en büyük Gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global,  bu yıl 8 – 10 Eylül tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek.

Dünyanın birçok ülkesindeki emlak yatırımcısı ve geliştiricisiyle katılımların en üst düzeyde olduğu Cityscape Global, Yatırım fırsatları ve yeni iş ortakları bulmak için düzenlenen en büyük çaplı fuarlar arasında yer alıyor. Türkiye'de büyük gelişme gösteren Konut sektörüne paralel olarak Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na bu yıl Türkiye'den rekor katılım bekleniyor.

www.queenbomonti.com


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…