4 Eylül 2015 Cuma

Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgelerinden biri olmaya aday Queen Bomonti Projesi, Arap Yarımadası'nın önde gelen yatırımcılarının ziyaret edeceği fuarda ilk kez görücüye çıkıyor.

41 yıllık deneyimi ve uzmanlığı ile Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Queen Bomonti'yi 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Dubai CityScape 2015'de tanıtacak. İstanbul'a değer katacak Rezidans projesi Queen Bomonti'nin maket ve detayları 210 metrekarelik stant alanında Körfez yatırımcıları ve ziyaretçileri ile buluşacak.

Sinpaş GYO projelerinin tanıtılacağı stant, CityScape Hall 1 – Boot #1H30 sergi alanında yer alacak.

Dubai Cityscape Global Hakkında

Dünyanın en büyük Gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global,  bu yıl 8 – 10 Eylül tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek.

Dünyanın birçok ülkesindeki emlak yatırımcısı ve geliştiricisiyle katılımların en üst düzeyde olduğu Cityscape Global, Yatırım fırsatları ve yeni iş ortakları bulmak için düzenlenen en büyük çaplı fuarlar arasında yer alıyor. Türkiye'de büyük gelişme gösteren Konut sektörüne paralel olarak Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na bu yıl Türkiye'den rekor katılım bekleniyor.

www.queenbomonti.com


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….