4 Eylül 2015 Cuma

Ankara'da Park Caddesi'nde hayata geçirilen Lima Twins'de satış süreci devam ediyor. Lima Yapı tarafından inşa edilen projede 66 adet 4+1 Daire yer alıyor. Konutların 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı proje, 9 bin 845 metrekare arsa alanı üzerine 22 bin 233 metrekare inşaat alanı ile yükseliyor.

Lima Twins'de teslimler Ağustos 2016’da

2 blok halinde inşa edilen Lima Twins'de en küçük Daire 197 metrekare olarak tasarlanıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan proje, ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Rezidans konforunda yaşam

Residence konforu sunulan proje, akıllı bina otomasyonu ile tasarlanıyor. Lima Twins'de kat bahçeleri, katlar arası ısı ve ses yalıtımı, daire başına 2'şer adet kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, bay ve bayan sauna, fitness center, çok amaçlı açık spor tesisi, yürüyüş parkuru ve rekreasyon alanları, süs havuzları gibi donatılar yer alıyor.

Lima Twins iletişim

www.limatwins.com

444 8 901


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.