4 Eylül 2015 Cuma

Ankara'da Park Caddesi'nde hayata geçirilen Lima Twins'de satış süreci devam ediyor. Lima Yapı tarafından inşa edilen projede 66 adet 4+1 Daire yer alıyor. Konutların 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı proje, 9 bin 845 metrekare arsa alanı üzerine 22 bin 233 metrekare inşaat alanı ile yükseliyor.

Lima Twins'de teslimler Ağustos 2016’da

2 blok halinde inşa edilen Lima Twins'de en küçük Daire 197 metrekare olarak tasarlanıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan proje, ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Rezidans konforunda yaşam

Residence konforu sunulan proje, akıllı bina otomasyonu ile tasarlanıyor. Lima Twins'de kat bahçeleri, katlar arası ısı ve ses yalıtımı, daire başına 2'şer adet kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, bay ve bayan sauna, fitness center, çok amaçlı açık spor tesisi, yürüyüş parkuru ve rekreasyon alanları, süs havuzları gibi donatılar yer alıyor.

Lima Twins iletişim

www.limatwins.com

444 8 901


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.