3 Eylül 2015 Perşembe

Başarılı park, bahçe ve rekreasyon alanları konusunda her geçen gün farklı projelere imza atan belediyeler için "En Başarılı Belediye Parkı" kategorisinde başvurular gerçekleşecek. Kültürel miraslarımızı gelecek kuşaklara aktarmakta en etkili kuruluşlardan; müzelere yönelik"En Başarılı Müze ve Ören Yeri" kategorisi yer alıyor. Ayrıca "En Başarılı Festival" başlığıaltında il, ilçe ve Belediyelerin bölgesel çalışmalarına göre de ilgili kurumlar Shining Star Awards 2015"e başvuruda bulunabilecekler. ATRAX Fuarı kapsamında düzenlenecek yarışma için adaylarwww.eglenceodulleri.com adresinden başvurularını online gerçekleştirebilecekler.

Shining Star Awards,Türkiye'de Eğlence sektörüne hizmet eden kişi ve kurumların hayata geçirdiği önemli projeleri mercek altına alıyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ödül töreninde, 2014 yılında; En Başarılı Belediye Parkı Kategorisindeçok güçlü adaylar içerisinde en fazla öne çıkan 2 aday olan100.yıl Atatürk Kültür Parkı – Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Harikalar Sahili–Kocaeli Derince Belediyesi'ne ödülleri verildi. En Başarılı Müze ve Ören Yeri Kategorisindede Mardin Müzesi'ne ve En Başarılı Festival Kategorisinde İzmir Uluslararası Kukla Günlerine ödülleri taktim edildi.

13 kategoride düzenlenen Eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma "Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri" 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.

Yarışma;Eğlence Temalı Tesisler, Parklar, Belediye Parkları, Otel ve AVM Eğlence Alanları, Müze ve Ören Yerleri, Su Parkları, Lunapark, Paintball, Sinema, Go-Kart, Bowling, akvaryum, Etkinlik Firmalarını, Sektör Firmalarının Ürünlerini ve Yatırımcılarını, Aynı Zamanda Belediye, Otel, AVM, Toplu Konut Ve Diğer Kapalı- Açık Eğlence Alanı İçin Tasarlanmış Uygulanmaya Başlanmış ya da Henüz Uygulanmamış; Bünyesinde Eğlence, Aktivite ve Spor Alanları, Bilim –Kültür Parkları, Özel Aktivite ve Dinlenme Alanları, Rekreasyon Alanları vb. bulunduran yeni projeleri kapsamaktadır.

Shining Star Awards 2015 -YARIŞMA ve ÖDÜL KATEGORİLERİ

EĞLENCENİN YILDIZLARI

SEKTÖRÜN YILDIZLARI

FUARIN YILDIZLARI

En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi

En Başarılı Yeni Ürün

Fuarın Yıldız Standı

En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi

En Başarılı Festival

Fuarın Yıldız Ürünü

En Başarılı Otel Eğlence Alanı

En Başarılı Etkinlik

 

En Başarılı AVM Eğlence Alanı

Eğlence Sektöründe Yılın Girişimcisi

 

En Başarılı Müze ve Ören Yeri

 

En Başarılı Belediye Parkı

 

Yıldızlı Proje

 

TUREKSULUSLARARASI FUARCILIK HAKKINDA:

1994 yılından beri fuar organizasyonundan deneyimli ekibiyle, yurtiçinde uluslararası ölçekte fuarlar gerçekleştiren Tureks Uluslararası Fuarcılık, 2003 yılında kurulmuştur ve hizmet verdiği sektörlerde ülke ekonomisine katkı sağlayan etkili buluşmalara imza atmaktadır.

Türkiye ve Orta Doğu'da sektörel fuarlar organize eden Tureks, başarılı ve deneyimli organizasyon kadrosuyla alıcı ve satıcıları bir araya getirmekte, ulusal ve global ticarette fayda sağlama misyonunu yeni projeleri ile gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Tureks Uluslararası Fuarcılık, titiz ve kapsamlı çalışmalarıyla sektörlerin üreticisi ve tüketicisinin yanı sıra akademik ve kamusal alandan profesyonellerin de bir araya gelmesini sağlayarak önemli iş bağlantılarına aracı olmaktadır.

Fuarcılık alanında verdiği hizmette her zaman en iyiyi hedefleyen, uzman ekibinin başarı ve memnuniyet odaklı anlayışıyla hareket eden Tureks Uluslararası Fuarcılık, ülkesine katkı sağlayan, hizmet verdiği sektörlere değer katan global bir fuar şirketi olma yolunda ilerlemektedir.

ATRAX HAKKINDA:

Eğlence-Aktivite, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX, eğlence endüstrisi alanında büyük projelerin uygulandığı Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyor. Her yıl giderek büyüyen bir iş hacmine sahip olan eğlence sektöründe fuar boşluğunu dolduran ATRAX, bu yıl da dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul'da ağırlamaya hazırlanıyor.

Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence ve dinlence alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

Yorumlar

Diğer Haberler

Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.