3 Eylül 2015 Perşembe

Bu yıl TUZLU SU: Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori başlığıyla düzenlenen 14. İstanbul Bienali'nin altın destekçisi Tahincioğlu oldu.

Türkiye'deki en büyük çağdaş sanat platformu ve dünyanın en önemli 3 çağdaş sanat etkinliğinden biri olan İstanbul Bienali, bu yıl 5 Eylül'de kapılarını Türkiye ve dünyadan sanatseverlere açıyor.

Vizyonu ve misyonu çerçevesinde sanata ve sanatçıya verdiği destekle pek çok proje içerisinde yer alan Tahincioğlu, bu yıl 14. İstanbul Bienali'ne ev sahipliği yapacak olan Büyükada bölümünün altın destekçisi olarak daha çok kişiye ulaşması ve daha etkin bir şekilde tanıtılmasına katkıda bulunacak.

Tahincioğlu Gayrimenkul Hakkında:

Tahincioğlu Holding, 1965 başlattığı inşaat ve Gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ şirketi altında topladı. Tahincioğlu Gayrimenkul, kısa sürede Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olmayı başardı. Çevre duyarlılığı ve standartların üzerinde estetik anlayışıyla ‘sıradışı' projeler üretme hedefine odaklanan Tahincioğlu, nitelikli perakende, Ofis ve Konut projelerinin yanı sıra birinci sınıf otellerin inşa ve Gayrimenkul Geliştirme çalışmalarında da bulunmuştur.. Ayrıca şirketin, aktif bir şekilde yönetimini üstlendiği, gelir getiren gayrimenkul varlıklarından oluşan geniş bir portföyü de bulunuyor. Tahincioğlu‘nun tamamlanmış projelerinin inşaat alanı 2 milyon metrekareyi geçiyor. 

Tahincioğlu'nun inşaat firması olan Nida İnşaat, her projede genel yüklenici görevini üstleniyor. Firmanın sembolü haline gelen projeleri arasında Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya AVM, Nidakule Kozyatağı, NidaKule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi geliyor. LEED Gold sertifika adayı olan Ofis Projeleri Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent'in yanı sıra Konut Projeleri Nidapark Beşiktaş ve Nidapark Seyrantepe inşaatları devam ediyor. "Evim Değerleniyor" kapsamında çeşitli Kentsel Dönüşüm projeleri de yürüten Tahincioğlu'nun ayrıca Ataşehir'deki Nidakule Finans Merkezi, Nidapark Çengelköy, Zeytinburnu'ndaki Nidapark Denizatı, Bomonti ve Kozyatağı'nda planlama aşamasında projeleri bulunuyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Gölbaşı İncek Premium’da lansman öncesi fırsat!
Ankara Gölbaşı’nda yükselen İncek Premium projesinde yer alan konutlar için lansman öncesi fırsat sunuluyor. 
Peron İstanbul için düğmeye basıldı! Eczacıbaşı’nın Kartal'daki arazisine 666 konutluk yeni proje geliyor!
Eczacıbaşı Holding’in Kartal’daki arazisinde yükselecek olan Peron İstanbul projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu proje 5 milyar 40 bin TL’ye mal olacak.
Pasif binalar, iklim değişikliğiyle mücadelede aktif rol oynuyor!
Karbon ayak izinin diğer binalara göre yüzde 85-90 azaltılabildiği pasif binalar, sıfır enerjili bina hedefine ulaşmada adeta bir köprü rolü oynarken, iklim krizine karşı en somut adımlar arasında yer alıyor.
Emlak Konut GYO, kârını yüzde 129 artırarak 10,3 milyar TL’ye taşıdı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güçlü satış performansı ve yüksek gelir artışıyla kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 129 artırarak 10,3 milyar TL’ye taşıdı.
TOKİ’nin 500 bin yeni konut projesi için başvurular yarından sonra başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 ilde inşa edeceği ‘Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular yarından sonra resmen başlıyor.