3 Eylül 2015 Perşembe

Şehre dönüşün ve sonbaharın sıcak-serin atmosferini yansıtan bu renkler, özellikle Salon, Ofis / Home Ofis ve çocuk odaları için özel renk tonlarından oluşuyor.

Şehre dönüş ile birlikte eğitim ve üretim dönemine girerken; fikirlerin paylaşımı, yeni fikirlerin ortaya çıkması ile yaşanılan mekanın verdiği Enerji önemli bir yere sahip. Filli Boya renk uzmanları tarafından oluşturulan bu palet ile şehirli hayatın renklerini yakalamak ve mekanlarınıza taşımak mümkün.

Home Ofis ve Ofisler İçin Düşünsel & Entelektüel Tonlar

Filli Boya'nın düşünsel ve entelektüel renkler olarak tanımladığı bu grup, ofislerde koyu ve orta tonlar ile açık kontrast kullanımları yaratıcı çözümler arasında yer alıyor. Koyu derin tonlar yaratıcılığı arttırırken, açık tonlar ile yaratıcılığınızın sonuçlarına giden yolda temiz bir zeminden hareket edilmesini sağlıyor. Bu grubun tonları kırık beyaz, gri mavi, kuvarz, toprak tonları…

Ortak Paylaşımlı Mekanlar İçin Ilımlı Tonlar

Hem dinlenme hem de ortak paylaşıma izin veren en önemli bölümlerden biri Salon. Burada ılımlı tonlarda renkler hayatın akışına eşlik ediyor. Kum rüzgarı ile başlayan, bej ve gri mavi olarak adlandırdığımız özel griler, kuvarz, ay taşı, gün sarısı, mavi derinliklerden hoşlanıyorsanız, kadet mavi ve tonları.

Çocuklar Renkleri Bir Yetişkin Gibi Ele Almalı

Çocukların rengi doğru kullanmayı küçük yaşlardan öğrenmesi, bir yetişkin gibi ele alması gerektiğini vurgulayan Filli Boya renk uzmanları, kız ve erkek çocuk ayırımı yapmadan onların yaratıcılıklarının gelişimine destek veren renklerin seçilmesi gerektiğini söylüyor. Kısaca kolay olmayan kimlikli renkler, çocuklar adına sempatik kararlar yerine, çocukları birey olarak ele alıp, kimliklerine yaratıcı etkiler kazandıracak renkler, tonlar. Daha cesur renk seçimleri için kuvarz ve pembe kuvarz, tatlı bej tonlarından krater, kum rüzgarı, gün sarısı, mavinin derinliklerinden gelen kadet mavi, mavi gri, ay taşı ve vizon.

Detaylı Bilgi:

www.filliboya.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.