1 Eylül 2015 Salı

AE, Dubai'de önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Şirket en son olarak, Ekim 2016'da açıldığında bölgenin en büyük çok temalı eğlence ve tatil yeri olması planlanan Dubai Parks and Resorts'ta bulunan Riverland™ Dubai'nin Elektrik, Elektronik ve mekanik (MEP) Tesisat işlerininin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Ana müteahhitliğini Kier Dubai LLC'nin üstlendiği Riverland™ Dubai, 28.855 m2'lik kiralanabilir alan sunarak bir perakende satış, yemek ve eğlence bölgesi oluşturacak. Ziyaretçiler 1600'lü yıllardaki bir Fransız köyü, Sömürge Dönemi Hindistanı, 19. yüzyıl sonlarındaki Avrupa ve 1950'lerdeki Amerika olmak üzere dört farklı dönemde yolculuk edebilecekler.

Riverland™ Dubai içindeki ve çevredeki restoran ve mağazalara su taksileri, tren kullanarak ya da yaya olarak ulaşılabilecek. Proje, ayrıca Dubai Parks and Resorts içindeki üç temalı park olan Motiongate™ Dubai, LEGOLAND® Dubai, Bollywood Parks™ Dubai ve su parkı LEGOLAND® Water Park'a  geçiş noktası konumunda olacak. 

AE aynı zamanda, ziyaretçi ailelerin eğlence ve oyunla öğrenmeye teşvik eden LEGOLAND® Dubai'nin Elektrik, Elektronik ve mekanik (MEP) Tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlenmişti. Riverland™ Dubai, AE'nin 2015 yılında Dubai Parks and Resorts kompleksi içinde üstlendiği ikinci proje konumunda. Kompleksin faaliyete geçtikten sonra 2017 yılında yaklaşık 6,7 milyon milyon bilet satışı gerçekleştirmesi bekleniyor.

MEP işlerinin kontrat bedeli yaklaşık 14 milyon Dolar olan Riverland™ Dubai projesinin, Dubai Parks and Resorts'un açılış tarihi olan Ekim 2016'dan önce tamamlanması planlanıyor.

Dubai Parks and Resorts PJSC Hakkında

Dubai Parks and Resorts PJSC (DFM: DUBAIPARKS), üç ayrı temalı parkı kapsayan Ortadoğu'nun en büyük çok temalı tatil ve eğlence destinasyonu olacak: Bir Hollywood filminden esinlenen temalı park konsepti motiongate™ Dubai; Ortadoğu'daki ilk LEGOLAND temalı park olan LEGOLAND® Dubai ve otantik Bollywood filmlerinin ortamını sergileyen türünün ilk örneği bir destinasyon olan Bollywood Parks™ Dubai. Ayrıca bölgenin küçük çocuklu ailelere hizmet verecek ilk su parkı olan LEGOLAND® Water Park da tesisler içinde yer alacak.

Proje ayrıca, Marriott Group tarafından işletilecek Polinezya temalı bir Otel olan Lapita™ Hotel ve üç adet temalı park, su parkı ve oteli birbirine bağlayan, 28.855 m2'lik tamamlayıcı ve merkezi konumlu perakende, yemek ve eğlence alanına da ev sahipliği yapacak.

Ekim 2016'da açılması planlanan, 10,5 milyar Bae dinarı değerindeki büyük ölçekli proje, Dubai ile Abu Dabi arasındaki Plam Jebel Ali'ye yakın Sheikh Zayed Caddesi üzerindeki stratejik bir konumda yer alan 2,322,576 m2'lik alana yayılıyor. Projenin ilk tam faaliyet yılı olacak 2017'de 6,7 milyon biletli ziyaretçi çekmesi bekleniyor.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayın:

http://dubaiparksandresorts.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.