25 Ağustos 2015 Salı

Şu ana kadar uyguladığı Artem (Artsam Eğitim Modeli) ile adından sıklıkla söz ettiren ve eğitim sektöründen tam not alan kurumun Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Uzm. Psk. Gamze Eser, '' Kastamonu'ya hak ettiği liseyi kazandıracağımıza dair 3 yıl önce söz vermişik ve 3 yıldır şu an kapılarını açmış olduğumuz Kuzey Anadolu'nun gerçekten hak ettiği lise konsepti için çalışmaktaydık ve lisemiz artık Kastamonu'nun eğitim kalitesini ve çıtasını yükseltmeye hazırdır'' dedi.

Toplamda 15 bin metrekare kapalı, 7 bin metrekare açık alana sahip olan  ve tamamı akıllı sınıflardan oluşan Kastamonu halkından 5 yıldız alan bu lisede yok yok. 650 kişilik özel konferans salonu ile Kastamonu ve çevresine iş, sanat, seminer ve konferans gibi alanlarda da kapılarını açacak olan lise, şimdiden halkın yoğun ilgi odağı oldu.   Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Oxford'dan 5 altın madalya alan Artsam Eğitim Kurumları, çift dil eğitim uygulamasıyla ve kullandığı özel eğitim metodlarıyla elde ettiği başarılardan dolayı Kanada, İsviçre ve Malta başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinden kardeş Okul olma teklifi alarak Türkiye'nin adını eğitimde duyurmayı başarmıştı.

Yorumlar

Diğer Haberler

8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.