23 Ağustos 2015 Pazar

Özellikle dar gelirli hasta yakınlarının tedavi süresince Hastane yakınındaki ev ve odalarda, en az 3, en fazla bir haftalık kiralamalar yaptığı ve bundan hem kiralayanın, hem de ev sahibinin memnun kaldığı belirtildi.

100'E YAKIN EV KİRALANIYOR
İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Bir kalp hastası Kahramanlar'a geldiğinde yanında en az 3-4 kişi oluyor. Çevredeki Oteller kişi başı en az 100 liralık fiyat isteyince ve tedavi süresi bir kaç günü aşınca rakamlar astronomik boyuta ulaşıyor. Bu nedenle özellikle son yıllarda çevrede bulunan Ev Sahipleri evlerine Tadilat yaptırarak hasta yakınlarına kiralamaya başladı. Şu an bölgede 100'e yakın ev bu şekilde kiralanıyor" dedi.

ODA FİYATLARI 80'DEN BAŞLIYOR
Bölgede 3+1 evinin diğer odalarını kiraya veren kişiler bile olduğunu belirten Güleroğlu, "Kişi evinin bir odasında kendi kalıyor, diğer odaları hasta yakınlarına kiraya veriyor. Bugün bir oda fiyatı 80 liradan başlıyor ve 150 liraya kadar çıkıyor" dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor.