21 Ağustos 2015 Cuma

Baumit'in iç mekan zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği ve şap ürün grubu içerisinde yer alan Nivello Quatro, markanın iddialı ürünlerinden biri.

Özellikle hafif yüke maruz zeminlerde, yoğun trafiğe maruz kalmayan yerlerde, özellikle yaya ya da tekerlekli Ofis araçlarının kullanıldığı mekanlarda çatlak ve kırıkların oluşmadığı yüksek performansı ile farklılaşıyor. Kendiliğinden çok iyi yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve beyaz renkte bir şap ürünü olan Nivello Quatro, halı, Parke ve Seramik altında kullanılabiliyor. Özellikle sağlık kuruluşlarında sıkça kullanılan PVC ve benzeri yer kaplamalarının alt yüzeylerinde mükemmel düzgünlükte bir zemin yaratması nedeniyle tercih ediliyor. Ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de son derece uygun.

Çimento, beton, kalsiyum sülfat ve asfalt zeminlerin düzeltilmesi için geliştirilen ürünün esneme kabiliyeti sayesinde yerden ısıtma sistemleriyle de başarılı sonuçlar elde edilebiliyor.

Kendiliğinden çok iyi yayılma özelliğine sahip olan Nivello Quattro, 20 mm'ye kalınlığa kadar uygulanabiliyor ve ürün döküldükten yaklaşık 4 saat sonra üzerinde yürünebiliyor.

Oluşturduğu homojen üst yüzey ve "sıfır çatlak"la 72 saat içerisinde üzerine döşeme yapılmasına olanak sağlıyor. 25kg'lik ambalajda sunulan Nivello Quattro, şap makinası ile de uygulanabiliyor. 

Referanslar:

Ankara LÖSEV

Acıbadem Hastaneleri (Taksim, Halkalı, Eskişehir, Bodrum)

Medikal Park- İzmit

Medipol Hastanesi-Kadıköy

CineMaximum- Zorlu Center İstanbul

Adidas Mağazaları (AnkaMall ve Antares-Ankara)

Sportive (VeraPark AVM-Ankara)

Bitez Adabük (Bodrum)

Baumit, İleriye yönelik fikirler.

www.baumit.com.tr

www.facebook.com/BaumitTurkiye

0 216 680 34 00

Baumit Müşteri Hattı : 0850 480 7 480

Baumit:Baumit, 30 ülkede 40'ın üzerinde tesise sahip olan Avusturya merkezli bir Schmid Industrie Holding firmasıdır. Dış cephe ısı Yalıtım sistemleri, kuru harçlar ve makineli hazır sıvalar sektörünün öncü ve köklü firmalarından biridir. Baumit, Türkiye'de 2006 yılından itibaren faaliyet göstermektedir. Baumit, 2008 yılında Avrupa'nın en Modern kuru harç tesislerinden biri olan ve yıllık 300.000 ton üretim kapasitesine sahip Gebze üretim tesisini devreye almıştır. Baumit Türkiye ürün gamında, cephe kaplamaları ve boyaları, ısı Yalıtım sistemleri, sıvalar, şap ürünleri, karo yapıştırıcıları, derz dolgu ve örgü harçları bulunmaktadır. Dış cephe ısı yalıtımında sunduğu farklı sistem alternatifleri ile Baumit, bu alandaki farklılığını ortaya koymaktadır.

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.