20 Ağustos 2015 Perşembe



Binlerce firmanın projelerinin değerlendirildiği ‘Stevie Awards'ta 5 ayrı kategoride finale kalan Kale Grubu, tüm kategorilerde en çok ‘Altın Stevie' ödülü kazanan ilk 10 Şirket arasına girdi. 

Dünya çapında Şirket ve organizasyonların farklı kategorilerde yarıştığı, ‘Stevie-International Business Awards'a, 60 ülkeden binlerce başvuru yapıldı. Hemen her endüstriden firmaların yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendirildiği program kapsamında, 2 ay süren değerlendirmeler sonucu finale kalmayı başaran Kale Grubu, finalde de jüri kararıyla ‘4 Altın ve 1 Gümüş Stevie' ödülü almaya hak kazandı. 

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ‘Stevie Awards'ın ‘En İyi Web Tasarımı', ‘En İyi Arayüz Tasarımı', ‘En İyi Web Yazılım Programlama/Tasarım', ‘En İyi Video ve Hareketli Görseller Kullanımı' kategorilerinde ‘Altın Stevie' ödülüne layık görülen Kale Grubu, ‘Yılın İletişim ve PR Kampanyası/İtibar-Marka Yönetimi' kategorisinde ‘Gümüş Stevie' ödülünün sahibi oldu. 

Kale Grubu'nun, yarım asrı aşkın sanayici kimliği ile faaliyet gösterdiği tüm alanlarda öncülüğünü sürdürdüğünü vurgulayan Kale Grubu Kurumsal İletişim ve Kamu İlişkileri Direktörü Hande Sarantopoulos, "Yenilikçi ürün, Tasarım ve uygulamalarımızın yanı sıra, iletişim, marka itibarı ve yönetimi alanında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla da uluslararası platformda ödüle layık görülmemizden dolayı gururluyuz" dedi. 

‘Çanakkale'nin Evlatları' projesini hayata geçirerek, Çanakkale Destanı'nın hikayesini dijital ve sosyal medyanın gücüyle tüm dünyaya ulaştırdıklarını belirten Hande Sarantopoulos, ödüllü proje hakkında şunları söyledi: "Kale Grubu, doğduğu topraklara vefa için, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılında, bu stratejik savaşı, interaktif bir dijital belgesel haline getirdi. Bu topraklar için toprağa düşmüş vatan evlatlarını anmak üzere hazırlanan belgesele, ‘Çanakkale'nin Evlatları/Sons of Gallipoli' adı verildi. Türkçe ve İngilizce versiyonlarıyla canakkaleninevlatlari.com vesonsofgallipoli.com adreslerinden izlenebilen belgeselde, bir asır önce gerçekleşen Çanakkale Savaşı'na bugünün annelerinin gözünden bakılıyor. Uluslararası bir ekibin, global bir bakışla hazırladığı belgesel, 11 bölümlük bir film, 300 belgeden oluşan bir belge arşivi ve savaşın yaşandığı bölgeye dair 38 interaktif haritadan oluşuyor. Belgeselde, biri Türk biri Anzak iki anne; kendilerini 100 yıl önce evlatlarını cepheye gönderen annelerin yerine koyuyor ve onların yaşadıklarını, savaşın ne ifade ettiğini anlamaya çalışıyor." 

Belgesel projesinin, Çanakkale'nin bir barış kenti olmasına da katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Hande Sarantopoulos, "Sosyal medyada büyüyüp gelişmesini hedeflediğimiz ‘Çanakkale'nin Evlatları' belgeselini, dijital enstalasyonla desteklemeye devam ediyoruz" diye konuştu. 

Yunanca'da ‘taçlandırma' anlamına gelen, ‘yönetim, şirket-organizasyon, Pazarlama, halkla ilişkiler, IT, web sitesi, müşteri ilişkileri, insan kaynakları ve yeni ürün' kategorilerinde verilen ‘Stevie' ödülleri, 23 Ekim 2015'te Kanada Toronto'daki Ritz Carlton Hotel'de düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak. 

 

Yorumlar

Diğer Haberler

Yatırımcıların gözü faiz indiriminde! Faizlerin düşmesi konut piyasasını nasıl etkileyecek? 
Faiz indirimi beklentisi, gayrimenkul sektöründe de hareketlilik yaratmaya hazırlanıyor. Parcel Estates CEO’su Özden Çimen, faiz oranlarındaki olası düşüşün konut piyasasında yaratacağı etkileri değerlendirdi.
Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kira bedellerindeki yüksek artışa değinerek 'Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?' sorusunu yanıtladı.
Altın fiyatlarında son dakika! Bugün altın fiyatları kaç lira? 5 Temmuz 2025 canlı altın fiyatları! 
5 Temmuz Cumartesi günü altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, ata, gremse, atabeşli altın fiyatı kaç lira? Son dakika altın fiyatları...
İstanbul konut piyasasında yeni dönem başlıyor!
Altın Emlak Global Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul’da inşa edilecek kiralık konutlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu projelerin İstanbul konut piyasasında yeni bir dönem başlatacağını söyledi.
İzmir Bofigo Muratbey'de 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!
Bofigo Muratbey tarafından, İzmir Torbalı'da inşa edilen İzmir Bofigo Muratbey projesinde konut fiyatları 3 milyon 750 bin TL'den başlıyor.