20 Ağustos 2015 Perşembe

Başkent Ankara'da kolay Ulaşım sağlanan lokasyonu, lüksü Kent merkezine yakınlaştıran konumuyla dikkati çeken Queen Park, Konut almak isteyenlere sunduğu ödeme kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

"Urankent'in en iyi projesi" Queen Park'tan Ağustos ayı boyunca Konut alanlar, yüzde 0,55 faiz oranı kampanyasıyla saray konforunda eve daha kolay sahip olacak.

Hayata geçirdiği konut projeleriyle Başkent Ankara'da kendi isimleriyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan AŞ, yeni projeleri Queen Park'ta, konut almak isteyenlere sunduğu ödeme kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

Urankent 1. Etap, Prestige, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'ın ardından Urankent'teki 6'ncı projeleri Queen Park'a imza atan Uransan AŞ, kalite anlayışında yeni dönem başlatıyor. Kolay Ulaşım sağlanan lokasyonu, lüksü Kent merkezine yakınlaştıran konumuyla dikkati çeken Queen Park, dövizdeki aşırı yükselişe karşın, faiz oranını yaza özel yüzde 0,55'e düşürdü.

Temeli kazılmadan yüzde 60'ı satılarak Başkent'in en hızlı satılan projelerinden olan 213 konutluk Queen Park, 1+1'den 4+1'e uzanan seçeneklerle konut alıcısını hayallerindeki konuta ulaştırıyor. Proje, her blokta kapalı otoparka kadar inen asansörler, sauna, fitness salonu, Türk hamamı ve kamelyaların yanı sıra yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu, basketbol ve tenis sahaları ve çocuklara özel oyun parkları gibi detaylarıyla da konutta seçici olanların ilgisini çekiyor.

Queen Park projesi önümüzdeki yıl Haziran ayında teslim edilecek.

www.urankent.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...