19 Ağustos 2015 Çarşamba

Keller Williams Türkiye'nin de kurucu ortaklarından olan Heller, kariyeri boyunca 3 bine yakın ev sattı. Gayrimenkul danışmanlığı tutkuyla sürdüren Heller, yöneticiliğin yanı sıra satış takımının da desteğiyle her yıl 100 ev satmaya devam ediyor.   7 Eylül Pazartesi günü 08:30-13:00 saatleri arasında Istanbul Marriott Hotel Şişli'de Keller Williams Türkiye ekibiyle bir araya gelerek, başarısı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak.

Tüm Gayrimenkul danışmanlarına ve sektörde kariyer hedefleyen herkese açık olan etkinlikte Chris Heller, "Emlak dünyasında" kendisini zirveye taşıyan yöntemleri anlatacak.

Yaptığı satışlarla sektörde kırılması güç bir rekora imza atan, Emlak dünyasının idol isimlerinden Chris Heller, izlediği sistem ve modellerle elde ettiği iş hayatındaki başarısının sırlarını anlatacağı etkinlikte siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

KELLER WILLIAMS TÜRKİYE

Program

Tarih       : 7 Eylül 2015 / Pazartesi

Saat        : 08.30 – 13:00

Akış        :08:30 – 09:30   Kahvaltı

                  09:30 – 11:00    Etkinlik 1. Bölüm

                  11:00 – 11:30    Coffee break

                  11:30 – 13:00    Etkinlik 2. Bölüm ve Soru & Cevap

Yer         : Istanbul Marriott Hotel Şişli

Adres     : Abide-i Hürriyet Caddesi No:142, İstanbul

Yorumlar

Diğer Haberler

Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor.