19 Ağustos 2015 Çarşamba

Keller Williams Türkiye'nin de kurucu ortaklarından olan Heller, kariyeri boyunca 3 bine yakın ev sattı. Gayrimenkul danışmanlığı tutkuyla sürdüren Heller, yöneticiliğin yanı sıra satış takımının da desteğiyle her yıl 100 ev satmaya devam ediyor.   7 Eylül Pazartesi günü 08:30-13:00 saatleri arasında Istanbul Marriott Hotel Şişli'de Keller Williams Türkiye ekibiyle bir araya gelerek, başarısı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak.

Tüm Gayrimenkul danışmanlarına ve sektörde kariyer hedefleyen herkese açık olan etkinlikte Chris Heller, "Emlak dünyasında" kendisini zirveye taşıyan yöntemleri anlatacak.

Yaptığı satışlarla sektörde kırılması güç bir rekora imza atan, Emlak dünyasının idol isimlerinden Chris Heller, izlediği sistem ve modellerle elde ettiği iş hayatındaki başarısının sırlarını anlatacağı etkinlikte siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

KELLER WILLIAMS TÜRKİYE

Program

Tarih       : 7 Eylül 2015 / Pazartesi

Saat        : 08.30 – 13:00

Akış        :08:30 – 09:30   Kahvaltı

                  09:30 – 11:00    Etkinlik 1. Bölüm

                  11:00 – 11:30    Coffee break

                  11:30 – 13:00    Etkinlik 2. Bölüm ve Soru & Cevap

Yer         : Istanbul Marriott Hotel Şişli

Adres     : Abide-i Hürriyet Caddesi No:142, İstanbul

Yorumlar

Diğer Haberler

Silivri Pehlivanoğlu Yaşam Kent'te hemen teslim fırsatı!
Pehlivanoğlu İnşaat tarafından Silivri'de inşa edilen Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesinde hemen teslime özel satışlar devam ediyor. Peki Silivri Pehlivanoğlu Yaşam Kent'te konut fiyatları ne kadar?
İzmir Bornova Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 
İzmir Bornova Belediyesi, Erzene Mahallesinde bulunan 4675 ada 1 parselde kayıtlı 1.321 metrekarelik arsa  avan proje ile kat karşılığı inşaat yapım işi ihaleye çıkarılacak. 
25 yıllık inşaat şirketinden kötü haber! Portex Grup'un konkordato talebi reddedildi!
2000 yılından veri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Portex İnşaat'tan kötü haber geldi. Mahkeme, Portex İnşaat'ın konkordato talebini reddederek iflasına karar verdi. 
Ataşehir’de konut fiyatları 1 yılda yüzde 40 arttı!
Algün Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, yaptığı açıklamada İstanbul Ataşehir’de konut fiyatlarının bir yılda ortalama yüzde 40 arttığını belirtti.
Sia Aqua’da yüzde 15 peşinat ve 12 ay taksitle! Yeni proje!
Üsküdar’da yükselen Sia Aqua projesinden yüzde 15 peşinat ve 12 ay taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 17 milyon TL’den başlıyor.